dinsdag 15 januari 2013

Fedde 3 maanden oudOns zoontje Fedde was afgelopen vrijdag 3 maandjes oud. Die 3 maanden zijn echt voorbij gevlogen.
Hij is zo snel baby af. Ik vind dat hij nu al zoveel kan. Afgelopen vrijdag pakte hij voor het eerst Sofie de Giraffe vast ... sinds ongeveer een week sabbelt hij op zijn handje en maakt heerlijke smakgeluiden ... het lijkt wel of er elke week een geluidje bij komt ... van de week gilde hij zo hard dat hij er zelf van schrok ... ghighi mijn lief en ik konden er erg om lachen! Wat hij op het moment erg leuk vind is vooral veel rond kijken ... in de box liggen en spelen ... (vooral ongecontroleerd tegen de speeltjes die boven hem hangen slaan) ... brabbelen ... bellen blazen ... en kletsen samen met mama!!

En wat hij vooral niet leuk vindt ... aankleden (vooral als de mouwtjes aan moeten) ... het uit bad gaan en afgedroogd worden ... en als hij moet wachten op zijn fles ...

En met de mama gaat het ook goed.  Ik vind het echt genieten. Elke dag weer.  Het is ook zo bijzonder!  Vooral de ochtenden dat hij (voorheen borstvoeding ) nu het flesje krijgt. Hij is dan zo vrolijk! Samen kletsen we heel wat af.


1 reacties:

merula zei

fijn dat het zo goed gaat en dat je zo kunt genieten van je kleine man!

Een reactie posten