zaterdag 18 augustus 2012

Count your blessings ...

Afgelopen week was een bijzondere week! Een jaar geleden is het alweer dat Floyd werd geboren. Wat is het jaar snel gegaan. Toch lijkt het soms ook alsof de tijd heeft stil gestaan. Dit komt ook omdat ik weer zwanger ben. Net alsof ik bij week 24 weer verder ben gegaan. Maar nee ... het is allemaal echt gebeurt en nu ben ik voor de 2 keer zwanger en deze keer heb ik een heel goed gevoel.

Dit is natuurlijk een blessing waarvan ik me elke dag bewust van ben. Een blessing waar ik elke dag van geniet is het getrappel in mijn buik. Wat een heerlijk gevoel is dat toch. Ben heel erg benieuwd naar ons kereltje.

Op de dag dat Floyd werd geboren zijn we nu een jaar later heerlijk naar de zee geweest. Het gevoel wat je krijgt als je met je blote voeten op het strand loopt, de geur van de zee, het geluid van de golven en meeuwen ... wat is dat telkens toch weer fijn. Heel dubbel maar een heerlijke dag dus.

En dit was ook mijn laatste vakantie week. Wat een luxe als docent. Elk jaar lekker lang vakantie. Nu nog even genieten van het warme weekend ...

Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

1 reacties:

maarnietvangrijs zei

Prachtige blessing..... geniet maar lekker!!

Een reactie posten