maandag 16 juli 2012

Count Your Blessings ...



Jeetje wat hebben we afgelopen week veel gezien, gedaan en genoten. Vanuit The Everglades zijn we naar St. Petersburg gereden. Hier wilde ik heel graag naar toe omdat er een Dali museum zit. We hebben overnacht in een heel gezellig familiehotel met super leuke en vrolijke eigenaars.








































In het Dali museum hebben we genoten van de schilderijen, etsen en inkt tekeningen van Salvador Dali. Wauw wat hing er veel. We mochten van de kunstwerken geen foto's maken maar wel van het prachtige vormgegeven gebouw wat zelf al de moeite waard was!!








































En de 2 nachtjes hebben we afgesloten met een heerlijk etentje in een Mexicaans restaurant (met heel veel avocado) en de imax 3d film Spiderman. Beide een aanrader!!






































Na St Peterburg zijn we beland in Cocoa Beach ... ook wel bekend als Space beach omdat het bekend is door het Kennedy Space Centre. Daar hebben we een hele dag rond gelopen. Veel informatie gekregen. Alles was erg duidelijk in beeld gebracht.
En wie zegt dat je in Amerika alleen maar slecht kunt eten moet ik gelukkig ongelijk geven. Als je goed zoekt en de app Yelp gebruikt dan vind je genoeg leuke eettentjes waar je gezond kunt eten!!



Zo genoten we van sushi!! Jawel ik weer met avocado en zo genoten we van vega eten in The Green room ... yeah wrap met avocado en een super gezonde shake!!
Van Cocoa Beach zijn we met ons coole huurautootje (ja we voel ons erg klein tussen al die grote Amerikaanse bakken) naar St Augustine gereden. Een oud stadje met oude Spaanse gebouwen. En via St Augustine zijn we naar Savannah gereden (waar we ook al zo heerlijk gegeten hebben ... namelijk in een Aussies restaurant waar ik verassend ook weer een gerecht met avocado op heb!! )
Doen we eigenlijk wel iets anders dan eten? ja hoor!!
Want ondertussen hebben we ook nog zeekoeien gezien enne een overstekende schildpad!! enne gekletst met heel veel Amerikanen!! enne oude gebouwen bekeken enne veel gefotografeerd enne enne ...
te veel leuke dingen gespot in te leuke winkeltjes :-)



Wij vermaken ons wel!!
liefs Marielle

1 reacties:

Chez Chouke zei

Wauw je collages zijn echt prachtig!

Een reactie posten