woensdag 1 augustus 2012

Home sweet home ...Vandaag zijn we alweer een weekje lekker thuis. 3,5 week zijn we op vakantie geweest in Amerika.

We zijn in Miami begonnen en hebben onze laatste dagen in New York rond mogen brengen. Wat heerlijk om samen er tussen uit te zijn.  En wat een mooi land!! Voor ons was dit een vakantie die we voorlopig nog met ons tweetjes konden doen. Want in oktober verwachten wij een heel lief klein mensje. En dan zit het er niet meer zo snel in om reizen te maken naar verre landen. En ook niet de manier waarop wij reizen: een ticket boeken en maar zien waar we uit komen.

Toch moesten we deze vakantie al een beetje aanpassen. Want met een dikke buik draag je geen backpack meer dus die mocht in de kast blijven staan en in plaats daarvan kwam er dus een koffer. Wat een luxe om met een koffer te reizen. Alles blijft netjes!! Omdat ik dus met een dikke buik rondliep kon ik helaas niet alles doen en volhouden. Des te meer reden om een keer terug te moeten.

Ons vakantieavontuurtje zitten er dus weer op. Op naar het volgende avontuur.
6 reacties:

Puur Arnika zei

oh lijkt me heerlijk, de foto's zagen er ook geweldig uit op instagram. ik zou het nu niet meer zo kunnen denk ik, ben al moe als ik rondje hier in de stad loop.

Chez Chouke zei

heerlijk he, mooie herinneringen!

Merel zei

lijkt me ook bijzonder, met een koffer gaan in plaats van de rugzak! Mooie jurk op de foto ook!

Miek zei

Fijn, nog even met z'n tweetjes genoten. vanaf nu andere vakanties; met kind. Zeker iets om naar uit te kijken!
Groetjes, Miek

Inge zei

Wauw, jullie kindje komt in oktober, wat gaat dat hard! Fijn dat jullie nog zo'n gave vakantie met z'n tweetjes hebben gehad! Nu uitkijken naar de komst van jullie kindje!

Anouk zei

Wat gaat het snel he! Fijn dat jullie lekker genoten hebben op vakantie! Ik vond het erg leuk om je foto's voorbij te zien komen op Instagram.

Een reactie posten