zondag 1 januari 2012

Count your blessings ... the first day of 2012 ...



Mijn vorige blessings was op 11 december. Even geleden dus en in tussen tijd zijn er veel leuke dingen gebeurt ...

Op school (mijn werk) was het de laatste werkweek zoals altijd erg druk. Iedereen loopt op z'n tenen ... op de donderdag hadden we met alle klassen van het vmbo kerstmarkt. Elke klas had zijn eigen kraampje. Erg gezellig!! Ik mocht foto's maken :-) Het geld wat de leerlingen op haalde gaat naar de wensboom. http://www.dewensboom.nl/

En vrijdags reden we met een auto volgeladen naar Belgie. Om er de kerstdagen samen met vrienden en hun zoontje te vieren. Wat een heerlijke dagen waren dat. De natuur van de Ardennen is er zo mooi ... de rust ... het huis waar we in verbleven ... het samenzijn met onze vrienden ... het schater lachen van hun zoontje Timo ... (wat is het heerlijk zo'n kleine man in huis) ... hij kan eindelijk mijn naam zeggen ... ma - elle ... ma- elle peelennnn ... het potje monopolie tot laat spelen ... de leuke cadeautjes ... en en en de chocoladefontein ... wat een genot!!



en gisteren hebben we met vrienden een lekkere en gezellige oudejaarsavond gehad. We hebben flink gelachen met het spel party en co ... wij vrouwen wel 2x verloren van de mannen ahum ... het vele lekkers o.a natuurlijk de oliebollen en wat toch wel 1 hele leuke lieve blessing was, was de lach van Timo 1,5 toen hij het vuurwerk zag. Spetters!! waren zijn woorden. Hij heeft zo staan te lachen en vol verwondering te kijken ... prachtig om te zien!

Een goed begin van 2012 ...


er komen morgen foto's bij dit stukje ...

3 reacties:

Anouk zei

Jullie feestdagen klinken erg fijn en gezellig.
Lachen he, Party en co. Wij speelden gisteren '30 seconds', ook erg leuk! Hier verloren wij vrouwen ook al van de mannen....

Marielle zei

30 seconds ken ik helemaal niet. Ik ga het eens op zoeken. Ja spelletjes doen is altijd zo leuk en gezellig.

Enne ik denk dat de mannen stiekem vals speelde ;-)

Rachel zei

Dat klinkt alsof jullie super leuke feestdagen gehad hebben. Fijn!! Een heel erg fijn 2012, met heel veel meer leuke dingen en zo min mogelijk niet-leuke dingen.

Super veel liefs!

Een reactie posten