zondag 16 juni 2013

Count your blessingsOns zoontje is alweer 8 maanden. De maanden, weken, dagen gaan zo snel. Hij groeit zo ontzettend hard. Hij probeert sinds een week of 2 twee te tijgeren. Hij duwt zijn buik omhoog en schuift naar achteren. Zo lag hij al onder de gordijnen en bijna onder de bank. Hij vindt het geweldig. Maar nu sinds afgelopen woensdag tilt hij ook zijn billen op. Echt het begin van kruipen. Zo grappig op te zien. Hij is dan zo ontzettend trots en moet hard lachen. Mama en Papa smelten dus elke dag.

Foto's van Fedde met mijn iphone maak ik wel elke dag, maar als er weer een maand voorbij is dan neem ik uitgebreid de tijd om hem met mijn spiegelreflexcamera te fotograferen. En wat een geluk! Fedde vindt het helemaal niet erg.

Blessings met zo'n kleine man hebben wij elke dag. Elke morgen hem horen brabbelen is zo genieten. En hem elke dag kunnen vasthouden ... onbeschrijflijk! Wat een machtig mooi gevoel!

Dit maakt wel het verlies van Floyd groter. En soms erg pijnlijk! Wat hebben we ontzettend veel geluk met Fedde. Die lach ... zijn handje ... die je vastpakt ... zijn geur ... zijn blik ... wat een prachtige blessing!


Voor meer blessing kijk op de Count your Blessings pagina van Anki van Zilverblauw

2 reacties:

Froukje zei

Kinderen zijn voor een moeder (en ook voor een vader waarschijnlijk)de grootste blessing.
Wat een heerlijkheid zo'n mannetje.
Ze worden zo snel groot, mooi om te lezen dat jullie zo genieten.

Rachel zei

Wat een fotogeniek manneke is het! En het is echt een prachtschepsel, hoor. Altijd lachen! Na de opening van de expo in Geldrop was ik nog mee naar Willemijn thuis, en toen zei haar opa ineens dat er op de expositie ook een hele slanke mevrouw met een baby'tje was, en hij vond het zo'n leuk manneke! Dus steek die ook maar in je zak ;-)

Een reactie posten