woensdag 20 maart 2013

Damian RiceDoel 98. Optreden van Damian Rice zien

Jaah gaat het dan eindelijk gebeuren. Afgelopen week hoorde ik op de radio de naam Damian Rice vallen en dat hij ergens zou optreden ... en jawel nog wel in Nederland tijdens het Best Kept Secret festival. Ik wilde al een dagje gaan. Liefst 3 dagen ... maar we gaan een week later op vakantie. En dat grapje moet natuurlijk ook betaald worden. Maar nu bekend is gemaakt dat Damian Rice komt ... moet ik wel gaan ...

Ik ken Damian Rice van het nummer 9 crimes. Zo'n mooi nummer. Zijn stem maakte me nieuwsgierig naar de rest van zijn nummers.  En wauw ik krijg echt kippenvel van zijn stem. Hij treedt helaas erg weinig op ... in ieder geval niet in ons land. Dus dit wordt de eerste keer dat ik hem ga zien en live ga horen. Nu al zin in.

En dit optreden brengt me weer bij mijn 101 doelen. Waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar ja ik ben niet zo in to-do lijstjes. Wel in het schrijven van ... maar het uitvoeren ... Heb mijn doelen vandaag weer eens door genomen. En ga er maar weer eens mee aan de slag want ik heb toch wel een heel leuk doelen lijstje voor mezelf gemaakt.4 reacties:

Puur Arnika zei

oh dat liedje is zo mooi, the blower's daugther, die heb ik zoveel gedraaid, ik ben lichtelijk wel een beetje jaloers dat je gaat,maar ik wens je natuurlijk heel veel plezier!

merula zei

OO love him! En heb het geluk gehad hem 5 jaar geleden te hebben gezien hier in Tilburg. Ik was alleen gegaan naar het concert maar wel behoorlijk zwanger op dat moment en dat maakte het nog een beetje extra speciaal zelfs. Enne het best kept secret is hier ook vlakbij he! Balen dat alles zoveel geld kost, want anders.....

Joonstar zei

Waaaaah wat gaaf! Lijkt me heel mooi. Ik denk dat ik alleen maar tranen zou hebben. Zijn muziek raakt je altijd zo.

anne zei

Heel gaaf!! Ik wil hem ook zo graag een keer live zien!!

Een reactie posten