zondag 27 januari 2013

Count your Blessing ...Dat was even geleden maar daar ben ik weer met mijn blessings. Het is niet zo dat die er afgelopen tijd niet waren maar met een baby erbij is er toch iets minder tijd om te bloggen ... Dus dit wordt een blogje over mijn blessings van de afgelopen maand ... 3 maanden ...


Ik vind elke dag een blessing!! Elke dag wakker worden ... wetend dat er een klein meneertje ligt op die andere kamer. Het is zo leuk om hem uit bed te halen en dat hij je blij aan kijkt. De morgens vind ik het lekkerst. Fedde voeden bij mij of bij ons in bed. Nog steeds 1x borstvoeding kunnen geven en dan samen lachen en spelen. Het is zo mooi om te ervaren dat je kindje elke dag iets nieuws ontdekt. Ik vind het heel erg bijzonder om mama te zijn.

De afgelopen maanden zijn we natuurlijk ook heel erg verwend door familie en vrienden. Fedde krijgt allemaal leuke cadeautjes! Wat een verwennerij. En wat heel erg fijn is, is dat ik me lichamelijk weer wat fitter ga voelen. Elke week ga ik naar de bekkenspecialist. De ene keer krijg ik een massage en de andere keer doe ik oefeningen. En het gaat steeds beter!

En waar ik verder nog allemaal blij van werd ... afgelopen tijd!

sushi eten ... voor de eerste keer Fedde uitlogeren en mijn lief en ik samen wezen uiteten in de Effenaar ... de mjummie chocola van Tonny! ... avocado ... Feddy die op Sofie sabbelt ... een nieuwe zwarte broek ... rode laarzen ... en natuurlijk de sneeuw!!

Voor meer blessing kijk op de Count your Blessings pagina van Anki van Zilverblauw
1 reacties:

Joonstar zei

Mooie blessings!!

Een reactie posten