zondag 4 november 2012

Count your blessings ...Het is even geleden dat ik over mijn blessings heb geschreven. Terwijl ik heel veel fijne dingen de afgelopen weken heb beleefd. De vorige keer dat ik over mijn blessings vertelde was zelfs toen ik nog zwanger was.

Ondertussen dus bevallen van ons zoontje Fedde. Dat is jullie natuurlijk niet ontgaan. Want ik heb jullie al lang voorgesteld. Mijn camera en deze mama wilt natuurlijk alleen nog maar dit kereltje op de foto zetten.

12 oktober werd hij geboren. Ik vond het hele spannende laatste weken. Ik was helemaal in tranen van geluk toen de bevalling begon. En wat zijn we blij en trots! Maar het is ook best confronterend want er had al een meneertje hier in huis rond moeten lopen ... voor de 2e keer moeder ...

Wat is het heerlijk om voor zo'n klein meneertje te zorgen ... hem tegen je aan te hebben ... Heerlijk als hij in elkaar gedoken tegen mijn buik aan ligt ... als ik hem voed ... hem troost als hij honger of buikkrampjes heeft ... zijn warme wangetjes tegen de mijne voel ... hij me aankijkt ... reageert op mijn stem ... duidelijk ziet genieten ... en ja ... hem horen huilen ... gewoon alles aan hem is 1 grote blessing. Wauw wat een wondertje!! Ik geniet er elk moment van!

En wat worden we verwend ... of ja wat wordt Fedde verwend ... met super leuke cadeautjes!!

Ondertussen zijn de andere in mijn omgeving (2 vriendinnen en 4 collega's) die tegenlijk met mij zwanger waren ook allemaal bevallen en gelukkig allemaal van een gezond kindje! Hoe fijn is dat!!

Voor meer blessing kijk op de Count your Blessings pagina van Anki van Zilverblauw
3 reacties:

Mireille zei

Groter geluk bestaat niet!

Anouk zei

Ik vind het zo mooi om jouw blog/instagram te volgen. Het grote verdriet door het verlies van Floyd en nu zoveel geluk met Fedde <3 Het is jullie zo ontzettend gegund. Ik kan me voorstellen dat je alleen nog maar kunt genieten van dat mooie ventje. Fijne blessings!

Puur Arnika zei

wat brengt zo'n mannetje veel he, ik kan me voorstellen dat je Floyd mist, elke dag en dat het geluk groot is met Fedde. Respect. Mooie foto's weer!

Een reactie posten