zondag 8 juli 2012

Count your Blessings ... Key West ...Na een lange rit vanuit Key West zijn we aangekomen in The Everglades. Een mooie rit!! Met borden: pas op voor overstekende krokodillen en panters!! Ghighi helaas zijn we die niet tegen gekomen.

En net toen we wilde gaan om een boottocht te maken over de Glades begint het hard te regenen en te onweren. Was te verwachten want het is hier heel erg warm. Dus een opfris regenbuitje is zo gek nog niet.

En hebben we mooi even de tijd om te relaxen. Voor mij betekent dat even lekker liggend bloggen.

Ondertussen heb ik natuurlijk heel veel fotootjes gemaakt. Wat een heerlijke dagen hebben we gehad op Key West. Met onze beachcruiser hebben we de straatjes verkend. Lekker op het strand gelegen ... Zonsondergang gezien ... Pina Colada gedronken ... onze eerste foute maaltijd op (met gevolg: allebei misselijk) ... Met gisteren als afsluiter een heerlijk dessert bij het restaurant "Better than Sex". Op de kaart hebben ze alleen desserts staan en je eet je dessert ... met je lief ... in het donker met alleen kaarslicht. Heel gezellig dus!! En o wat ontzettend lekker!!

4 reacties:

merula zei

jeetje wat een heerlijke foto's wederom.....

sproet zei

Wat een fijne foto's! Heerlijke vakantie nog!

Puur Arnika zei

heerlijk, geniet er nog lekker van

Belinda zei

dat ziet er adembenemend uit!

Een reactie posten