maandag 23 april 2012

15 weken en 4 dagen ...Vandaag moesten we weer naar het ziekenhuis. Spannend want het was voor een vruchtwaterpunctie. We liepen allebei met gespannen gezichten de kamer binnen. En dat was schijnbaar te zien. Toch raar om weer daar te zijn waar we de vorige keer 2x een slecht bericht kregen.

Maar we werden gerust gesteld toen we ons mini mensje op de echo weer zagen.
De echoscopist zag alleen al vrij snel dat het vlies nog niet helemaal vast zat aan de baarmoeder en dan kan ze helaas niet prikken. Terwijl ik vanmorgen in de auto op weg nog zei: het kan zijn dat ze de vruchtwaterpunctie nog niet kunnen doen. Heel toevallig dus.

Maar het was natuurlijk wel weer erg leuk om ons mini-mensje te zien. Ik vond ons mini-mensje al erg groot en vooral erg beweeglijk. De echoscopist moest er zelfs om lachen. De houding die je hierboven ziet was dezelfde houding als hoe wij ons mini-mensje vanmorgen zagen. Maar we konden het ook van bovenaf en onderaf zien ... En omdat we zo'n goed zicht hadden op de onderkant en ons mini-mensje lekker met de benen wijd spartelde weten we ook het geslacht ... ghighi maar we houden het nog even geheim!!

Nu moeten we volgende week dinsdag terug voor de vruchtwaterpunctie. Spannend!!

2 reacties:

merula zei

nou mag je gewoon volgende week nog een keertje een kijkje nemen binnen in je buik! Leuk! En dan zit je al op de 4 maanden, gaat hartstikke snel zeg.... Geniet ervan en je niet te veel druk maken hoor!

Anoniem zei

spannend, maar weet zeker dat het allemaal goed gaat komen, hij of zij heeft tenslotte een super bescherm engeltje bij zich!

Ik weet zeker dat hij goed voor "het":-) zal zorgen!

Een reactie posten