zondag 18 maart 2012

Count your Blessings ...Aflopen weken was ik een beetje stil op mijn blog en hopelijk gaat daar weer verandering in komen. En buiten de redenen waarom ik stil was waren en er gelukkig wel fijne blessings. Deze blessings zijn niet van afgelopen maar van de laatste 2/3 weken ...


Zoals de eerste zonnestralen ... (jammer overigens ... dat het vandaag op dit moment ontzettend grauw buiten is) ... maar daarom is het extra genieten als de zon er is. Heerlijk!! De zon maakt alles toch een stuk mooier, leuker en gezelliger! Kijk er echt naar uit om weer op mijn slippertjes rond te lopen. En ja het eerste lieveheersbeestje :-)


En dan komt heel gezellig een vriend eten ... krijg je ook nog eens een super mooie bos bloemen!!!


En ondertussen werk ik ook nog aan mijn 101 doelen!!! 
Namelijk:
42. Rondreis met de auto door een deel van Europa

Alleen veranderen we Europa in Amerika :-) We hebben namelijk geboekt. We gaan in de zomervakantie 3 weken rondtrekken in Oost-Amerika ... Joehoe. We beginnen in Miami ... Key West ... Everglades ... Disney World ... en vervolgens eindigt onze roadtrip in New York!!! Wauw ik ben nog nooit in Amerika geweest ... ja 2x voor een tussenlanding maar toen heb ik alleen het vliegveld gezien ... Super spannend en nu al super veel zin in!

Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

6 reacties:

flo zei

Oeh spannend!!!

Effie zei

Spannende plannen. I love lieveheersbeestjes!

Anki zei

Jeetje, wat 'n gave plannen!! xx

Mireilleenco zei

Ow wauw….die reis.
Gaaf zeg!

Lemonstale zei

Mooie blessings... en wat een gaaf vooruitzicht :)

Chez Chouke zei

Wauw te gek, lekker genieten van de voorpret!!

Een reactie posten