zondag 5 februari 2012

Count your Blessings ...Het is al 2 weken geleden dat ik mijn laatste Count Your Blessings plaatste. De blessings waren er wel maar toch was het niet mijn week ... Ik vind het steeds moeilijker om een mama maar ook weer geen mama te zijn. Toch heb ik deze week weer stilgestaan bij mijn blessings.

Afgelopen weken waren ook drukke weken. Druk op mijn werk. Periode 2 afgesloten en dat betekent heel veel nakijken en rapportvergadering en vandaag ook nog een de open dag.

In periode 1 en 2 maakte we met de leerlingen grote dieren in de stijl van Niki St Phalle. De leerlingen werkte in groepjes van 3 a 4 aan een dier. Er zou 1 dier gekozen worden (de winnaar) en dat dier zou ergens op het terrein van school neergezet worden. De leerlingen vonden het een super leuke opdracht en wij docenten waren super tevreden over de resultaten.Al waren het drukke weken toch ben ik fanatiek blijven sporten. En daar ben ik ontzettend trots op!! Morgen mag ik weer :-)


En jawel ... eindelijk was er sneeuw ... en zag onze wereld er even als winterwonderland uit ... Zo mooi buiten. En eigenlijk hou ik niet van kou maar ik vind het heerlijk de koude wind ... het geknars als ik loop over de sneeuw ... kinderen die lachend van heuveltjes af sleeën!! Met de sneeuw ziet her er zo vredig uit!!!


Gisteren gingen we eten ... zeker een aanrader!! Olijf in Neunen. We hadden een verrassingsmenu en het was heerlijk!!!


Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

5 reacties:

Iris Vank zei

Lijkt me heel logisch dat je je zo voelt. De blessings zijn ook geen verplichting, toch? Al heb je wel weer een hele hoop mooie dingen bij elkaar gekiekt deze week!!

Iris Vank zei

O psst, ik denk dat je mijn oude adres nog in je leeslijst hebt staan...

Froukje zei

Wat een heerlijke blessings!
En inderdaad, het is geen verplichting!
Ik hoop dat de volgende week nóg beter wordt!
Liefs!

Anki zei

Wat ben je goed bezig! Ik snap heel goed dat jullie Floyd enorm missen. Petje af voor hoe jullie ermee omgaan!

maarnietvangrijs zei

Wat een fantastisch dierenproject, echt geweldig!
Veel sterkte met wel/geen mama zijn, niet makkelijk....

Een reactie posten