zondag 22 januari 2012

Count Your Blessings ...
Volgens mij was het dinsdag ... ik fietste naar buiten ... en het leek wel een sprookjes lucht ... de lucht zag er uit met prachtige warme kleuren ... Wat was dat genieten toen ik naar mijn werk fietste. 

En wat is het toch leuk om complimentjes te krijgen ... afgelopen week kreeg ik een heel lief berichtje.  Het was een complimentje op mijn blog. En gisteren kreeg ik nog een complimentje over mijn manier van schrijven/ vertellen op mijn blog ... Super leuk en lief om te horen!!

Wat zitten mijn weken toch steeds vol met blessings. Zo fijn om deze allemaal te zien, te krijgen en te ervaren. Elke dag was er wel iets fijn en leuks om blij van te worden ... zoals de leuke eindresultaten van leerlingen ... het boekje toffe tasjes die ik had besteld ... de geur van de doucheschuim van Rituals waar ik me elke morgen mee was ... de nieuwe serie New Girl (die is zo grappig) ... samen met mijn collegaatjes werk van leerlingen nakijken met een zak chips voor onze neus (samen maakt het nakijken een stuk gezelliger) ... mijn eerste les aan de fotovakschool ... gisteravond een leuk gezellig feestje ... en ghighi het heel hard mee zingen met Salt 'n Pepa tijdens het autorijden 's avonds laat ...

3 reacties:

Anki zei

:) Heerlijke blessings!!

Anouk zei

Ha jij spotte dus ook die mooie lucht! En leuk, de fotovakschool! Ga je de basisopleiding volgen? Ik wil daar ook mee beginnen dit jaar maar ik weet nog niet precies waar. In Breda zit ook een school voor fotografie.

Froukje zei

Douchegel van Rituals is echt geweldig he?
Dat zijn de blessings die kleine dagelijkse gebruiken zo opleuken!

Een reactie posten