zondag 20 november 2011

Count your blessings ...Afgelopen week was een week met een lachende ik maar ook met een tranende ik ... Maandag 14 november was het precies 3 maanden geleden dat Floyd werd geboren maar ook weer bij ons weg ging. En zou ik maandag 37 weken zwanger zijn. De uittel datum komt heel dicht bij wat het allemaal erg confronterend maakt.Elke 14 van de maand koop ik bloemen om het gemis te verzachten. Omdat ik namelijk van bloemen altijd vrolijk word.
En wat me ook blij maakt is een opgeruimd huis. En het is gelukt. De hele week liggen er nog geen stapeltjes papier op de keukentafel. Want daar ben ik namelijk heel erg goed in. haha onze keukentafel is regelmatig mijn werktafel. Het is ook zo'n heerlijk plekje bij ons in huis.

Elke dag geniet ik van ons plekje. We hebben een heerlijk huis waar we nu 3 jaar in wonen. En elke dag besef ik me hoe goed we het hebben in ons huisje.

En waar ik nog meer blij van werd zijn de complimentjes die ik kreeg van collega's omdat ze blij zijn dat ik terug ben ... de leerlingen die zo lief waren afgelopen week ... een leerling die me kwam condoleren en zei dat hij het heel erg voor me vond (zo lief) ... de heerlijke cookies die ik maakte ... mijn mams die 65 jaar werd ... het zonnetje die onze woonkamer in straalde ... dat elke morgen op mijn fiets naar het werk kan ... (terwijl andere de ramen van hun auto moesten krabben) ... mijn wekelijkse vrije dag op vrijdag ... en het concert van Heather Nova. Die zo ongelijk mooi kan zingen ...


Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

11 reacties:

mamutopia zei

Dat zal inderdaad wel een rare tijd zijn, de komende weken. Maar je moet er toch door heen; die bloemetjes vind ik zo'n mooi idee, dat geeft vast een beetje troost. En ik ben ook fan van een opgeruimd huis :)

Puur Arnika zei

Dikke virtuele knuffel, om het gemis wat te verzachten, niet dat dat helpt, maar toch.Heather Nova, ik ben echt jaloers, die staat nog steeds op mijn verlanglijstje. mooie foto's ook van haar! Fijne week

merula zei

sterkte....
en inderdaad wel gewoon doorgaan met genieten van de mooie dingen om je heen.

Debora zei

Wat een fijne blessings! Ik vind het bewonderenswaardig dat je zo kan genieten van de kleine, 'normale' dingen, ondanks jullie verdriet. Sterkte en fijn dat er ook mooie dingen zijn.

Iris Vank zei

Mooie bloemen, mooi opgeruimd huis en hele mooie concert-foto's! Ik hoop voor je op weer een mooie week!

Anki zei

Wat 'n prachtige foto's Mariëlle! Logisch dat je zoveel aan Floyd moet denken in deze tijd. Zorg extra goed voor jezelf!

Maureen zei

Moeilijk hé......verwen je zelf maar!
En ik ben weg van je lampen....

Belinda zei

Ik vind het heel erg voor je, ik heb bewondering voor het feit dat je de blijde dingen telt......

Merel zei

'k kom even hoi zeggen hier... omdat ik je blog zo mooi vind... je foto's... je oprechtheid. Zo plots je blog gevonden, en besef me dat je zo kort nog maar een groot groot verlies geleden hebt... Sterkte Marielle.
En... wauw, foto's van Heather Nova!

Roos zei

Hi, ik kom even bij mijn nieuwe volger kijken :-)
en val meteen zo je leven binnen.
Samen met een vriendin in Amerika werkte ik aan een bundel over rouwverwerking en groei. Ook zij verloor haar jonge zoon, bij 23 wkn. Misschien heb je er wat aan, je kunt het gratis downloaden
http://lifeafterbenjamin.com/?page_id=1474
-x- Roos

Marielle zei

Dank je wel allemaal. Jullie reacties doen heel erg veel met me!!

Een reactie posten