zondag 13 november 2011

Count your blessings ...
Afgelopen week werd ik helemaal blij van al de lichtjes tijdens Glow in Eindhoven. Al een aantal jaren ga ik daar naar toe met ons fotoclubje Sjoet. Altijd erg gezellig en deze keer was het weer erg leuk. Helaas niet alles kunnen zien maar wat ik heb gezien was weer erg mooi!! Hieronder de Kamer van Koophandel. Deze projectie veranderde steeds van kleur en patroon. Als je er nog nooit bent geweest dan is het zeker een aanrader om er naar toe te gaan. Wel jammer dat het maar een weekje duurt!! Meer foto's heb ik al eerder deze week geblogt. 


Verder werd ik erg blij van het optreden van Hooverphonic. Al een tijdje was ik niet meer naar een concert in de Effenaar geweest. En met een tijdje bedoel ik een paar maanden. Ik ben er namelijk regelmatig met mijn camera te vinden. Al van het zijn in de Effenaar word ik blij. Ik voel me er namelijk thuis en ik heb er aardig wat leuke uurtjes rondgebracht ... hik ... ;-) Namens Rockportaal.nl mocht ik er fotograferen. En het was echt een super concert. Ook zeker een aanrader om deze band een keer te gaan zien. Want o wat zijn ze goed!!! 


En afgelopen week mocht ik een uurtje oppassen op de kindjes van een vriendin ...  mochten we op kraambezoek ... heb ik sinterklaasliedjes gezongen ... mocht ik van kikkertjes en muisjes snoepen (die van marsepeinen) ... geniet ik van de mist in de ochtend ... van mijn nieuwe handschoenen ... van het vroeg donker worden (heerlijk al die kaarsjes in de woonkamer) ... geniet ik van het spelletje Wordfeud ... lekker hangen op de bank ... knuffelen met Puno ... eindelijk een nieuwe trui gekocht ... en van de heerlijke appeltaart op een verjaardag ... hmm volgens mij kan ik nog wel even doorgaan ... er zijn namelijk zoveel dingen waar ik elke week en elke dag van kan genieten!! Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

5 reacties:

mamutopia zei

Mooie foto van Hooverphonic! En jee, inderdaad een hoop dingen om blij van te worden, daar kunnen veel mensen nog van leren :)

Iris Vank zei

Wat een práchtige foto, die onderste! Heel mooi!

Anki zei

Prachtige foto's en wat 'n fijne blessings. :)

Anoniem zei

fijne blessings, gewoon normaal, heerlijk.
gaat het een beetje?

fijne week!

Anoniem zei

Fijn en mooi!

Een reactie posten