maandag 31 oktober 2011

Count Your blessings ...Vakantie!! Jawel afgelopen week had ik vakantie. Ik ben lerares dus dan mag je genieten van de vele vakanties. Alhoewel ik er toch wel heel erg aan toe ben om weer te beginnen met werken heb ik er toch niet zo veel moeite om van een extra weekje vrij te genieten ...

Afgelopen dinsdag heb ik genoten met mijn collega's Beeldende vakken van tapas gerechtjes. Wat was dat weer smullen!! Alles wat we besteld hadden was lekker en de chocolade mouse was een hele goede afsluiter.

Woensdag kwam mijn nichtje van 15 drie nachtjes logeren. Aan de kant van mijn moeder hebben we 30 neefjes en nichtjes. Ik ben een van de oudste en Mathilda is de jongste. Vanaf haar 5e komt ze al logeren. Ik heb haar dus echt zien opgroeien. En als ze dan blijft logeren dan zorg ik er altijd goed voor de ze verwend wordt. Heeft ze verdiend want het is zo'n lieverd!! Het is altijd gezellig in huis als ze er is. Meestal gaan we schilderen, fotograferen, met Puno lopen, lekkere dingen kopen, naar de film of film kijken in onze privé bios, samen op de Wii Mario spelen (daar is ze namelijk heel erg goed in) enz enz ... en ze verwend ons altijd met een diner.


Deze keer hebben we cupcakes gebakken en versierd ... tot laat in de avond Mario gespeeld (Niel lag zelfs al in bed), een gekke film gekeken (waarbij mijn nichtje steeds de slappe lach had), spareribs gegeten en zijn we wezen bowlen ... Wat was het toch weer ontzettend gezellig!!!

En de vakantie werd goed afgesloten namelijk met een feestje met het thema Back to the Future ... verkleed als je idool ... oja ik was als madonna met rokje ... foute netpanty ... been warmers ... heel veel armbanden en mijn haar flink getoupeerd ... Into the groove ... jeah!!
Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

8 reacties:

Iris Vank zei

O Madonna, die wilde ik vroeger ook altijd zijn! En ik had een spleet tussen mijn tanden, dus vond dat ik onwijs goed leek. ;)

Wat heerlijk zeg, een logerend nichtje. Volgens mij hebben jullie het onwijs gezellig gehad!

maarnietvangrijs zei

Wat geweldig zo'n nichtje! En wat boft ze met zo'n tante..... :-)

mamutopia zei

Ha leuk, die laatste foto! En nu weer aan werk, zeker?

Rachel zei

Marielleke, wat he jij een gave nieuwe layout, zeg! Zo, dat moest er eerst even uit.
Jouw afgelopen week klinkt echt super! (Nu ben ik stiekem wel een klein beetje jaloers, hoor, want zo'n leuke dingen doe ik niet met mijn nichten en/of neven!).
En Madonna, super tof! Misschien moet ik die maar met carnaval worden :P Idd lekker met een tutu, leren jasje, gympies, spleetje tussen je tanden, en vooral heel veel cool rond dansen.
Ik was gisteren nog op de knip, maar had je niet gezien. Jammer!

Marielle zei

Dank je wel allemaal!
@Iris ik mis de spleet tussen mijn tanden helaas ;-) maar had wel posters op mijn kamer. En dat was ook heel cool en oja een mega kuif!!

@Rachel wat jammer dat ik je gemist het. En joepie je vind hem mooi. Ben er nog wel even mee bezig. Want hij is nog niet helemaal af. maar dat zie je vanzelf. Heb jij geen jonge nichtjes of juist oude (niet dat ik oud ben hoor!!)

Rachel zei

Ik heb nu juist heel erg veel neven en nichten, en zij hebben ook weer kinderen (een aantal tenminste), dus we hebben een gigantische familie, maar eigenlijk zie ik die alleen maar met verjaardagen en familiedagen (wat ook altijd heel erg gezellig is!)
Mocht ik nog ooit een keer op de knip te vinden zijn, zal ik het van te voren laten weten. Ben nu ook maar eventjes kort gebleven, want ik werd een beetje zenuwachtig van de drukte en dat ik leerlingen dingen hoorde zeggen als: "Kijk, een nieuwe lerares". Gek hoe snel ik gewend geraakt ben aan een rustig schoolgebouw ;-)

Maureen zei

Wat waardevol, zo'n nichten-logeer-partij....leuk!

Debora zei

He, hier heb ik helemaal overheen gelezen. Geweldig gaaf zeg, echt genieten. En wat is je blog nog mooier geworden zeg. Prachtig.

Een reactie posten