zondag 28 augustus 2011

Count your blessings ...

Regen en nog eens regen ... en dan was er ook nog onweer. Het ging afgelopen week flink tekeer ... dit weer paste uitstekend bij mijn gevoelens ... en ik heb er van genoten. Dit weer is perfect voor een dag film kijken ... niks hoeven ... thee drinken en onderuit liggen op de bank ... en de aller slechte films kijken die ik ooit gezien heb. Namelijk SATC deel 1 en 2 ... haha ... Maar toch heb ik ervan genoten ...
 ...

Ik had al foto's laten zien van de kussens in onze woonkamer ... maar toch hierboven nog een paar foto's ... omdat ze me deze week toch wat opvrolijken :-)


Vogelhuisjes gekocht bij Pipoos .. die wilde ik op de kinderkamer ... en die wil ik er nog steeds ... ik ga ze pimpen ... jullie zien vanzelf het resultaat ...


Omdat ik al in een herfststemming ben ... draag veel bruine kleren de laatste week ... moest ik op zoek naar een tas die bij mijn kleding past ... en aangezien ik een grote verzameling heb ... vond ik deze leren weer terug ... ooit gekocht in Marokko ... blij met mijn herontdekte tas!!


Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

8 reacties:

Anoniem zei

Het geeft een mooi effect die regen. En erg leuke tas. Altijd fijn als je ergens toch nog iets moois hebt liggen. :)

Mireille zei

Ja wat een somberte hè buiten,
wordt je niet echt heel vrolijk van.
Ik vind je tas echt helemaal geweldig!!!
De eerste foto moest ik drie keer bekijken,
ik dacht eerst dat het een schilderij was.
Heb een goeie week volgende week,
hopelijk met wat meer zonneschijn!
Liefs

Rachel zei

Jeetje, wat een ontzettend mooie tas! Goeie herontdekking! En ik vind vogelhuisjes altijd zo leuk :-) Misschien moet ik mezelf ook een vogelhuisje cadeau doen voor in Gent om mijn sleutels aan te hangen :-)

Oh, trouwens, had je mijn mailtje nog gekregen? Want ik weet niet of ik je goede e-mailadres heb..

Belinda zei

Fijne zegeningen, ondanks je gevoelens van verdriet.
Goede her-ontdekking, je tas.

joppe zei

Wat fijn dat je door al je verdriet heen toch nog de mooie dingen kan zien.

Anoniem zei

Fijn dat kleine dingen die er eigenlijk niet toe doen in het grote geheel je zo blij kunnen maken he!Had pas met iemand een discussie die zei wat maken spullen nou uit, en dit klopt voor een deel maar ze maken je vaak ook gewoon blij en soms mag dat ook gewoon..
Die tas is super!!! en de kussens heerlijke vrolijk sterkte.

Iris zei

Mooie spullen en mooie foto's zeg. Ik vind het zo krachtig van je, dat tellen van je blessings, maar tegelijkertijd stel je je kwetsbaar op. Hulde Marielle!!

Marielle zei

Dank je wel allemaal voor de lieve reacties!!

Een reactie posten