zondag 21 augustus 2011

Count your blessings ...Mijn grootste blessing afgelopen week was de geboorte van Floyd. Dat Floyd op mijn borst lag en dat ik hem nog even heb mogen zien leven. Ik heb intens van hem genoten. En dit mooie moment zal ik nooit meer vergeten. Ik was en wij waren gelijk ontzettend trots op hem. Het liefste zou ik jullie foto's laten zien van Floyd want het was een knap ventje!! 


Deze week werd ik geleefd. Ik leef in een roes. Het is nu precies een week geleden dat ik in het ziekenhuis lag en de bevalling werd opgewekt. Het is allemaal zo snel gegaan dat ik vannacht de hele nacht gedacht heb aan de bevalling. Stukken van het verhaal komen weer terug.

Het was een week vol met heel veel tranen. En gemengde gevoelens. Gevoelens van leegte, eenzaamheid, verdriet en het gemis ...

De hele week en nog steeds worden we gesteund door heel veel mensen. Zelfs ook mensen die we niet eens  zo goed kennen. En dat geeft zo'n fijn gevoel!!

Op de bovenste foto's staan de prachtige zonnebloemen die we kregen tijdens de crematie van Y en R. Ze staan op de salontafel en in de keuken. Van bloemen word ik altijd vrolijk. Ik heb besloten dat ik elke  14e van de maand een mooie bos haal in gedachte voor Floyd ...


En veel vrienden, familie, collega's en vrienden van ... stuurde een kaartje. Onze kast in de keuken hangt helemaal vol. Zo lief en warm.  De kaarten bewaar ik allemaal later in een album.


En afgelopen donderdag viel er een heel leuk cadeautje op de deurmat. Precies goed getimed. Want de donderdag was zo'n rare dag. Dit leuke cadeautje kregen we van Anki ... Echt super lief. Een boekje met heel veel mooie teksten. Een steen met twee in elkaar gesmolten harten in een prachtige groene kleur en een heel lief kaartje.

Wat is het bijzonder om een cadeautje te krijgen van iemand die je alleen via het bloggen kent. Anki, super bedankt en super lief!!! Ook namens N.


Tja over de laatste foto hoef ik weinig te zeggen. Ijs bij Clevers in Arcen!! MJUMMIE ...

Blijf de mooie dingen zien ... zo verzacht je de pijnlijke momenten in je leven ... 


Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:

9 reacties:

Mireille zei

Zo bijzonder dat je ondanks alles
de mooie dingen blijft zien!
Fijn dat er zoveel mensen meeleven.
Wat lief weer van Anki.

Anoniem zei

Sluit me helemaal aan bij Mireille en een mooi idee van de bloemen.

Leontien zei

Wat een mooie zonnebloemen. Heb vaak aan je gedacht deze week... fijn dat er zoveel mensen meeleven en fijn dat jullie daar toch steun aan hebben. Liefs.

mamutopia zei

Wat een mooi idee om elke 14e bloemen te halen. Het zal een beetje troost geven, dat weet ik zeker.

Oh en al die kaartjes! Wat fijn dat er zoveel mensen met jullie meeleven. Sterkte nogmaals, ook voor deze nieuwe week.

Iris zei

Ook ik heb veel aan je gedacht deze week. Wat heftig om te lezen hoe deze week voor je is geweest, maar ook mooi om te zien hoe je je gesteund voelde.

silly old suitcase zei

Hé Mariëlle,

Via 'count your blessings' kom ik op jouw blog en lees wat jullie is overkomen, ben er stil van...
Ik kan jullie alleen maar kracht en sterkte wensen.
Het is inderdaad een prachtig idee om vanaf nu elke 14e bloemen te kopen.

lieve groet Maartje.

Belinda zei

Sterkte...... Bij ons brand een kaarsje voor jullie en voor Floyd.

Anki zei

Ach, zo graag gedaan. Ik weet hoe zwaar het voor jullie moet zijn om Floyd te moeten missen. Je schrijft het allemaal zo mooi hier op je blog, zo knap. Floyd zou trots op jullie zijn. Liefs!

Marielle zei

jullie zijn allemaal heel erg lief!!!!! Thanks

Een reactie posten