zondag 31 juli 2011

Count your blessings ...
Een tijdje geleden kwam ik via allemaal leuke sites en blogs op de de blog terecht van Anki Ze houdt echt een geweldige blog bij vol met mooie foto's van haar kinderen, liefde, huis, ozo leuke spullentjes en al de leuke dingen die ze mee maakt. 1 van haar terugkomende onderwerpen oftewel project is Count your blessings. Hier verteld ze waar ze de afgelopen week blij van werd. Dit verteld ze met tekst en mooie foto's. 
Vorige week kwam ik op het idee om mee te doen. Dus stuurde ik een mailtje en kreeg ik een enthousiast mailtje terug. En sinds deze week doe ik mee een laat ik jullie zien waar ik afgelopen blij van werd.

Waar werd ik deze week blij van ... 

Fruit ... daar word ik altijd zooo blij van ...  en vooral van meloen ... heerlijk sappig en lekker zoet ... als de zon zou schijnen zou die nog lekkerder zijn ...


Al eerder vertelde ik dat ik druk bezig ben met de kinderkamer voor ons manneke ... schilderen is iets wat ik al van kleins af aan leuk vind. En een kinderkamer is wel de juiste plek op lekker los te gaan met kleur ... Al snel wist ik dat ik uiltjes wilde. Elke dag kijk ik even naar de muur schildering. Ben er helemaal blij mee!!


En waar ik sinds een week of 6 heel erg blij wordt is het getrappel in mijn buikkie ... Al kregen we afgelopen donderdag minder nieuws ... toch durf ik heel erg te genieten van het getrappel. Het is nog bijzonderder geworden ... En ben ook heel erg blij als ik hem weer voel trappelen. Hij is erg levenlustig en hopelijk zegt dat genoeg. En ik ben erg trots op mijn dikker wordende buikkie ...


Popcorn ... mjummie!! Gisteren saampjes met mijn lieverd naar Antwerpen gereden om een filmpie te pakken. Even lekker er saampjes tussenuit.


Deze kreeg ik van mijn paps en mams afgelopen donderdag toen we het slechte nieuws hoorde. Ik ben gek op bloemen en ik vond het zo fijn dat ze er waren. Ik ben erg dankbaar voor al de steun die we hebben gekregen en krijgen ... Iedereen bedankt hiervoor!! En allemaal duimen a.s. dinsdag om kwart over 3.


Omdat we uitgaan van goed nieuws en om mezelf eens flink te troosten ben ik afgelopen donderdag even flink wezen shoppen voor ons ventje!! Het stepje kreeg ik vandaag van mijn broer en schoonzus ... super cool!!


En wat is dit lekker!! Quiche met geitenkaas en walnoten ... Need I say more?

Wil je lezen waar andere bloggers blij van werden afgelopen week:
Anki , Deborah , Iris, Mireille, Belinda, Leontien, Maartje , Marit , Froukje , Tabitha , Frederieke , Martine , Anne , Esther , Maartje , Judith , Arnika6 reacties:

Anki zei

Kijk, that's the spirit! Goed bezig jij!
Ik ga dinsdag aan jullie denken. En die muurschildering vind ik geweldig zeg!! :) Liefs!

Effie zei

Geweldige muurschildering. Toffe kleuren ook. Heel veel succes dinsdag, ik duim mee voor een goede uitslag!

Froukje zei

Fijne zegeningen!
Moeilijk als je zulk nieuws krijgt.
Ik duim mee!

mama van vijf zei

Super leuke count your blessings en ik duim van harte mee dat dinsdag ook een count my blessingsdag wordt.

Rachel zei

Hey Mariellie,

Wat een leuk idee! Lekker om zelf ook te beseffen dat er zo ontzettend veel is om gelukkig van te worden... En wat een stoere pakjes voor jullie mannetje!

Marielle zei

Dank je wel allemaal.
Rachel: Count your blessings is het idee van Anki. Kijk maar een op haar blog.

Een reactie posten