meAbout Madiva Creations ...Achter Madiva Creations zit ikke: Marielle. Geboren in de grote stad Nijmegen ... opgegroeid in het mini dorpje Nederasselt en nu samenwonend met mijn lief en onze hond Puno in Helmond. Over een paar weekjes komt er een klein meneertje bij! 

Na het behalen van mijn diploma Beeldende Kunst en Vormgeving ben ik gaan werken op een Voortgezet Onderwijs in Helmond. En daar werk ik nu al 9 jaar als docent Beeldende Vorming.  Ik vind het ontzettend leuk om met pubers te werken! Heerlijk om die leerlingen creatief bezig te zien. 

Maar nog leuker om zelf creatief bezig te zijn ... 
En dit uit zich in heel veel leuke dingen doen ... al het moois om me heen vastleggen met mijn iphone ... teveel cupcakes bakken en die dan in stijl versieren met fondant... tekenen ... kinderschilderijtjes maken ... ons interieur regelmatig veranderen ... regelmatig veranderd er een muur van kleur ... achter het naaimachine zitten en leuke creaties maken (nu nog voor ons meneertje in spe) ... musea bezoeken ... onze lieve hond Puno knuffelen ... mijn vriendje kussen ... uiteten (Effenaar in Eindhoven favoriet) ... bloemen kopen ... op de bank film kijken ... blogs lezen voor teveel leuks ... schelpen verzamelen ... naar het strand ... de mooiste landen bezoeken ... onze verslaving reizen ... steden bezoeken ... witte vaasjes verzamelen ... dansen op leuke muziekjes ... concerten bezoeken ... slenteren op festivalletjes ... 

enz enz ... 

Maar naast dit alles heb ik 1 favoriet en dat is al het moois vastleggen met niet alleen mijn iphone maar ook mijn spiegelreflexcamera. Ik fotografeer sinds ik mijn eerste camera kon kopen van het geld dat ik kreeg voor mijn 13e verjaardag en gelukkig dat ik was. Nu 22 jaar later heb ik in juni mijn diploma Vakfotograaf behaald. Dus mag mezelf nu officieel vakfotograaf noemen! Ik fotografeer van alles maar het leukst vind ik toch wel portretfotografie. Dit doe ik op locatie en in mijn studio bij ons in huis. 

Ben je nieuwsgierig naar alles wat ik vastleg kijk dan bij: my pictures, portfolio of via de link website. Hier vind je een grote selectie van wat ik fotografeer.

En denk je nou, Wauw dat wil ik ook! Dus wil je ook wel graag foto's van jezelf, je familie, je zwangere buik, je liefste of misschien wel je hond en wil je graag een afspraak maken of heb je vragen mail dan naar: Marielle@madiva-creations.nl

See you
Liefs Marielle